Werkzaamheden

Tuinklusbedrijf Ron in Meersen is een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van alles wat met de tuin te maken heeft. Wij werken voor particulieren en bedrijven in de wijde omgeving van Maastricht, Roermond en Heerlen. Hier vertellen wij u wat meer over onze diverse diensten en werkzaamheden.

Heeft u nog vragen of wilt u graag vrijblijvend een offerte van ons ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Tuinaanleg

Als wij uw wensen duidelijk op een rij hebben, gaan we aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Van grondwerk tot straatwerk. Geen enkele klus is ons te groot. Tuinklusbedrijf Ron zorgt ervoor dat u op korte termijn kunt gaan genieten van uw tuin. Waar nodig werken wij samen met ervaren collegabedrijven om de plannen voor uw droomtuin op een betaalbare manier te realiseren.

Tuinonderhoud

Na het aanleggen van uw tuin is het natuurlijk belangrijk dat het ook die mooie tuin blijft die u heeft laten aanleggen. Wij bieden hiervoor zowel onderhoudscontracten (periodiek onderhoud) als incidenteel onderhoud. U kunt hierbij denken aan snoeien, maaien en steken.

Natuursteen

Tuinklusbedrijf Ron is gespecialiseerd in het werken met natuursteen. Wij werken vooral met Chinese hardsteen. Deze duurzame en onderhoudsvrije steensoort wordt geïmporteerd uit China. Deze steen is niet poreus, zodat mossen zich niet aan de tegels kunnen hechten. U kiest met deze steensoort voor een schitterend resultaat, of het nu gaat om een pad in uw tuin, complete randen en borders, of een terras.

Vijvers

Een perfecte en levendige aanvulling voor uw tuin is natuurlijk een vijver. Tuinklusbedrijf Ron uit Meerssen legt uw vijver graag voor u aan. Daarbij kunt u kiezen voor een grote of kleine vijver, diverse vormen en materialen. Ook over de beplanting en/of bestrating bij de vijver geven we u graag advies om een sfeervol geheel te realiseren.

Gras

Tijd voor de aanleg van een nieuw gazon? Of is uw oude gazon aan een grondige opknapbeurt toe? Dat is vakwerk! Wij zijn u graag van dienst, zodat u op korte termijn weer beschikt over een sterk en prachtig gazon in uw tuin.

Bestrating

Tuinklusbedrijf Ron adviseert u graag over de bestrating in uw tuin en biedt een ruime keuze in materialen, van natuursteen tot klinkers. Zo verfraaien wij uw tuin geheel naar uw eigen smaak met een vakkundig gelegde oprit, tuinpad, stoep of terras.

Een greep uit onze materialen:
  • Natuursteen
  • Chinese hardsteen
  • Klinkers
  • Sierklinkers
  • Tegels
  • Oud-Hollandse tegels (leverbaar tot 1,50 m)

Schuttingen

Bent u gesteld op uw privacy? Wij zorgen graag voor een goede afscheiding tussen uw tuin en de tuin van de buren, een achterpad of de straat. Wij kunnen een praktische en/of mooie schutting voor u realiseren in verschillende materialen, zoals hout, beton-hout of beton. Hebt u toch liever een heg? Ook daarover kan Tuinklusbedrijf Ron u adviseren en wij planten de heg vervolgens graag voor u aan.

Tuinhuisjes

Hebt u behoefte aan wat extra opslagruimte in de tuin voor uw fiets, uw tuinmeubels en tuingereedschap? Of wilt u een hoekje in de tuin waar u ook met minder goed weer droog en knus kunt zitten? Wij maken tuinhuisjes precies naar uw wensen in diverse soorten FSC-gecertificeerd hardhout.

Snoeien

Een heg is een mooie groene tuinafscheiding, maar moet wel vakkundig bijgehouden worden om mooi te blijven. Dreigen hele delen van uw tuin te verdwijnen onder een doorschietende heg? Wij snoeien hem graag op de juiste momenten voor u bij. Ook uw (fruit)bomen, heesters en struiken kan Tuinklusbedrijf Ron vakkundig voor u snoeien.

Heeft u nog vragen of wilt u graag vrijblijvend een offerte voor (een van) onze werkzaamheden ontvangen? Neem dan contact met ons op.